fbpx
Політика

У ЦВК виключають відстрочку парламентських виборів у Донецькій та Луганській областях

У Центральній виборчій комісії України виключають відстрочку позачергових парламентських виборів для жителів Луганської та Донецької областей, заявив в понеділок, 22 вересня 2014 року, глава ЦВК Михайло Охендовський під час зустрічі з делегацією «Альянсу європейських консерваторів і реформістів», повідомляють у прес – службі відомства.

«У Центрвиборчкомі дане питання навіть не розглядається. Позачергові вибори до Верховної Ради України призначені на 26 жовтня цього року. І у нас немає ніяких сумнівів, що вони пройдуть саме в цей день у всій Україні. Винятками будуть лише тимчасово окуповані території АР Крим та Севастополя, де відповідно до українського законодавства вибори не проводяться», – заявив Михайло Охендовський.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

Глава ЦВК відзначив, що на сьогоднішній день головна мета відомства – організувати голосування в Луганській і Донецькій областях на всіх ділянках, куди можна буде доставити бюлетені, і де будуть створені безпечні умови для членів виборчих комісій і виборців.

Читайте також: