fbpx
Політика

Тимошенко: “Росія руйнує нам шлях до Європи”

Україна повинна реалізувати комплексний план, який дасть можливість зупинити російську агресію в країні. Таку заяву в ефірі українського телеканалу  «Інтер» зробила лідер партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко, слова якої наводять у прес – службі «Батьківщини».

«Нам потрібно розробити свій план із п’яти пунктів. Пункт №1 – Україна повинна багаторазово підсилити свою оборону. Україні також потрібно посилити своє дипломатичне представництво в ряді європейських держав та Сполучених Штатах Америки. Зараз в цих державах працює дуже сильне російське лобі. Росія руйнує нам шлях до Європи», – висловила впевненість Юлія Тимошенко.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

«Третє. Ми повинні перейти на формат переговорів з Росією з позиції сили. Таким чином, переговори повинні проходити в форматі США – Європа – Росія – Україна», – додала Юлія Тимошенко. На думку лідера «Батьківщини», дуже важливо розробити спеціальну систему інформаційної політики в країнах Європейського Союзу та в інших ключових країнах світу.

Читайте також:  Очільник МЗС Угорщини знову погрожує Україні

Сьогодні Петро Порошенко заявив про те, що РФ витрачає на інформаційну війну з Україною мільярди доларів.

Читайте також: