fbpx
Політика

Рогозін погрожує Франції великими штрафами в разі розриву контракту щодо “Містралей”

Віце – прем’єр Росії Дмитро Рогозін пригрозив Франції, що керівництву цієї країни доведеться заплатити штраф за невиконання контракту з поставок вертольотоносців «Містраль». За словами Рогозіна, французька влада за свою відмову повинна буде «віддерти кормові частини» від кораблів.

Нагадаємо, що раніше Рогозін заявив про те, що Російська Федерація і зовсім може обійтися без кораблів типу «Містраль».

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

Говорячи на тему «Містралів» Рогозін підкреслив, що не віддати корабель Російській Федерації або передати його іншій державі у французького керівництва не вийде, так як третина кожного корабля, а саме кормова частина, зібрана в Росії.

«Якщо вони ухвалять рішення залишити корабель у себе, то нам потрібно буде віддерти корму і повернути її назад в Російську Федерацію. Тут ми зможемо використовувати ці кормові частини для інших кораблів», – прокоментував свою точку зору Дмитро Рогозін.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

За словами віце – прем’єра, його держава вже повністю розрахувалася за вертольотоносець, тому повертати гроші Франція буде з великим штрафом.

 

Читайте також: