fbpx
Ситуація на Південному Сході України

“Прем’єр” так званої “ЛНР” анонсував місцеві вибори

Так званий «прем’єр – міністр» самопроголошеної «Луганської народної республіки» Ігор Плотницький впевнений, що вже в листопаді в його «республіці» відбудуться вибори. Що стосується точної дати, то, як заявив терорист, на сьогоднішній день вона невідома.

«Ні, в київську Раду наша організація йти не збирається. Ми збираємося провести свої вибори, на власній території, на яких наш власний народ висловить свою думку з приводу того чи іншого керівника або депутата», – заявив терорист в інтерв’ю російським засобам масової інформації.

Крім цього так званий «прем’єр – міністр» відзначив, що раніше листопада вибори в регіоні провести не вийде. Він не виключив, що такий варіант можливий тільки за умови того, якщо не буде військових дій.

Як вже повідомлялося раніше, так званий «прем’єр – міністр» іншої терористичної організації – «Донецької народної республіки» Олександр Захарченко заявляв, що 7 грудня вони проводити місцеві вибори не будуть. До слова, саме на цей день місцеві вибори були призначені владою України.

Читайте також: