fbpx
Політика

Гриценко вважає стратегічною помилкою Порошенко те, що США і ЄС не беруть участі в переговорах з РФ

Як повідомив народний депутат України Анатолій Гриценко, він вважає відсутність за столом переговорів США і Євросоюзу стратегічною помилкою президента Порошенка на дипломатичному фронті. При цьому він нагадав, що ще в квітні США і Євросоюз брали участь в переговорах.

 «А тепер – залишилася лише пастка двосторонніх переговорів, завідомо для України невигідних і програшних. Цю стратегічну помилку треба виправляти негайно», – сказав політик.

 У той же час, як зазначив Анатолій Гриценко, на не дипломатичному фронті ситуація ще гірша. За його словами, вже зрозуміло, що президент не вірить у силу свого народу і в його здатність захищати країну зі зброєю в руках.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

 «Звідси і настрій на «мирний план» за будь-яку ціну. Звідси і перелік причин, чому не здатні себе захищати, замість пошуку шляхів і адекватних дій, щоб захистити країну від агресії, тим самим підсиливши позиції на дипломатичному фронті», – написав він у Facebook.

 Також Анатолій Гриценко зізнався, що його розчарувало останнє інтерв’ю президента, особливо враховуючи його сильний виступ у Вашингтоні напередодні, де був зроблений такий акцент: «Свобода і гідність для нас головне, свободу і гідність народ захищатиме зі зброєю в руках».

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 «Тепер, значить, вже не захищатиме. Нікому і нічим, вважає президент. Неправда, є кому і є чим захищати. Але не з такими керівниками, цивільними та військовими», – підсумував депутат.

Читайте також: