fbpx
Право

Жителі Москви вийшли на Марш миру проти агресії РФ в Україні

У Москві кілька десятків тисяч росіян беруть участь у Марші миру проти агресії Росії в Україні. Як передає власний кореспондент УНІАН, Марш пройде за раніше узгодженим з мерією Москви маршрутом від Пушкінської площі (Страсного бульвару) по бульварах, потім по проспекту Академіка Сахарова до перетину з Садовим кільцем.

  Багато учасників акції на знак солідарності з Україною прикріпили до одягу жовто – блакитні стрічки, багато тримають в руках державні прапори України і Росії, а також прапори різних російських опозиційних партій і рухів.

Читайте також:  За матеріалами СБУ в Україні заборонено діяльність ще однієї проросійської політичної партії

 Деякі учасники акції одягнені в одяг кольорів українського державного прапора. Крім цього, можна побачити плакати з написами: «Ні війні», «Ла – ла – ла… зупини війну», «Пробач мені, Україно», «Руки геть від України», «Разом зупинимо війну», «Я не хочу війни», «Путіну потрібні раби і вороги, Росії вони не потрібні, матерям не потрібні труни», «Росія не веде війни, звідки ж «націонал – зрадники», «вороги» і безіменні могили?».

Читайте також:  За матеріалами СБУ в Україні заборонено діяльність ще однієї проросійської політичної партії

 Багато присутніх тримають в руках портрети російських військовослужбовців, загиблих на території Донбасу. Учасники акції співають гімн України, а також скандують: "Ні війні!", "Слава Україні ! Героям слава!" Деякі виконують популярну кричалку українських фанатів "Ла – ла – ла…".

 Джерело: УНІАН

Читайте також: