fbpx
Політика

На Марш миру в Санкт-Петербурзі вийшли сотні людей

Санкт – Петербург бере участь у Марші миру – «Скажімо Ні війні. Вимагаємо негайного припинення російської військової агресії проти України!». Як передає ТСН, акція проходить у форматі прогулянки по місту і подальшого народного сходу – така форма публічного заходу не вимагає попереднього узгодження з владою.

 За повідомленням кореспондента 1+1, сотні людей підтримали акцію, прийшовши в одязі синьо – жовтих квітів. Також багато людей у вишиванках. Однак учасникам акції все ж не спокійно. Люди бояться провокацій і розгону.

Читайте також:  Туреччина наполягає на "переговорах" між Україною та росією

 «Марш миру в Пітері! Натовпу не видно кінця і краю! Вишиванки, футболки з перекресленим зображенням Путіна, але видно, що побоюються! Постійно лунають підбадьорювання один одного: «А що, ми просто погуляти вийшли!», – написав кореспондент на своїй сторінці в соціальній мережі.

 Нагадаємо, що сьогодні, 21 вересня, планується загальноросійський Марш миру в Москві проти війни в Україні. Організатори припускають, що в акції візьмуть участь близько 50 тисяч росіян. Російський телеведучий і журналіст Леонід Парфьонов закликав земляків приєднатися до Маршу миру.

Читайте також:  Фіцо каже, що Чехія поставила під загрозу відносини зі Словаччиною через Україну

Джерело: УНІАН

Читайте також: