fbpx
Політика

Маккейн незадоволений рішенням Обами не надавати зброю Україні

Сенатор-республіканець Джон Маккейн обрушився з критикою на рішення Барака Обами відмовити Україні в наданні оборонної зброї. Слова американського сенатора опубліковані на його особистому сайті.

«Це просто ганьба, що адміністрація президента США продовжує відмовляти українській державі у наданні військової допомоги. Україна цю допомогу вкрай потребує з огляду на те, як її розчленував Володимир Путін і ввів російські війська. Україна знаходиться в боротьбі для того, щоб захистити свою територіальну цілісність і суверенітет», – прокоментував свою точку зору американський політик.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

Крім цього, сенатор Маккейн засудив виправдання Барака Обами тим, що нібито ситуація в Україні для Сполучених Штатів Америки не становить прямої загрози.

«Проте, як заявив український президент Петро Порошенко на цьому тижні у Вашингтоні, криза в Україні є не тільки справою України. Російська агресія несе загрозу порядку у всьому світі. Такі дії російського керівництва загрожують основам цілісної, вільної і мирної Європи», – підсумував американський сенатор.

Читайте також: