fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

«Гусін занадто різко натиснув на гальма, злякавшись чогось», – версія мотогонщика

Один зі спортсменів, який тренувався з загиблим Андрієм Гусіним на спортивному стадіоні «Чайка» під Києвом, розповів про аварію, через яку і загинув екс – гравець збірної України. Слова мотогонщика передає агентство «КП».

Як відомо 16 вересня трагічно загинув колишній гравець київського «Динамо» та української збірної. Андрій Гусін розбився на мотоциклі з номером «14», який приніс українцеві удачу в футбольній кар’єрі.

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

«Вдень 17 вересня ми сиділи в кафе на "Чайці". Я через скло побачив Андрія Гусіна і подумав, що Андрюха приїхав потренуватися. Через 20-30 хвилин хлопці прибігли і сказали, що Андрій розбився», – заявив мотогонщик.

За його словами, Гусін дійсно виїхав на спеціальний трек. Зокрема, колишній футболіст збірної України хотів підготуватися до участі в 4-му і 5-му чемпіонатах України з мотоперегонів.

Читайте також:  СБУ і Нацполіція знешкодили на Прикарпатті наркосиндикат, який торгував важкими психотропами

«За нашою версією, Андрій Гусін занадто різко натиснув на гальмо, злякавшись чогось. На дорогу цілком могла вибігти собака – таке іноді трапляється. Ще буває, що при різкому повороті гонщика може налякати навіть його тінь», – підсумував співрозмовник.

Читайте також: