fbpx
Економіка

Через бойкот в Україні харчова промисловість РФ втратила 100 млн доларів

За півроку бойкоту жителями України російських товарів харчова промисловість РФ втратила близько 100 мільйонів доларів. Про результати українського бойкоту повідомляє агентство ТСН.

Стало відомо, що продаж російського одягу в Україні знизився приблизно на 70 %. Російські автомобілі в Україні вже давно далеко не найбажаніший товар. Крім того, останнім часом українці почали відмовлятися і від російського бензину.

Читайте також:  У Києві викрили компанію зі сфери продажу техніки всесвітньо відомих брендів, яка ухилилась від сплати податків в особливо великих розмірах

Унаслідок бойкоту найбільша російська мережа автомобільних заправок в Україні «Лукойл» вирішила оголосити продаж всіх своїх українських активів. Продає «Лукойл» свої українські активи австрійській компанії. Однак аналітики впевнені, що угода має фіктивний характер. Таким чином в «Лукойлі» хочуть ввести українців в оману.

З такою ж метою деякі виробники замінюють товарні штрихкоди – з російських на українські. Також російські виробники знижують ціни, щоб їхня продукція була дешевшою, ніж українська.

Читайте також: