fbpx
Політика

Медведєв: Європейські компанії більше не зможуть повернутися в Росію

Прем’єр – міністр РФ Дмитро Медведєв в інтерв’ю російському телеканалу заявив, що Європі доведеться заплатити за антиросійські санкції часткою на російському ринку. За словами глави уряду, санкції не триватимуть безкінечно і сторони рано чи пізно зуміють домовитися. Однак ніші, які за цей час будуть вже зайняті російськими та новими іноземними виробниками, європейському бізнесу повернути назад не вдасться.

Читайте також:  Прем'єр-міністр Словаччини Роберт Фіцо знову виступив проти членства України в НАТО і лякає Третьою світовою війною

"Це та ціна, яку Європі доведеться заплатити", – заявив Медведєв. Глава уряду заспокоїв підприємців з Азії та Латинської Америки, які мають намір замінити європейських постачальників на ринку РФ і пояснив, що навіть при нормалізації відносин з Європою їх позиціям нічого не загрожуватиме і Росія продовжить виконувати зобов’язання за всіма контрактами.

Читайте також:  В ЄС засудили візит Орбана на рф

Торкнувся Дмитро Медведєв і теми скорочення відомств та змін урядової структури. За його словами, про кардинальні зміни поки не йдеться. "Уряд – живий організм, і його структура може змінюватися в залежності від виконуваних завдань", – підкреслив російський прем’єр.

Читайте також: