fbpx
Політика

Чалий прокоментував важливість візитів Порошенка в Канаду і США

Візити українського лідера Петра Порошенка до Канади і США демонструють, що сьогодні світ солідарний з Україною. Так вважає заступник глави Адміністрації президента України Валерій Чалий, слова якого наводять українські засоби масової інформації.

«У всіх країнах Заходу на сьогоднішній день є розуміння, що український народ захищає свою свободу, незалежність, суверенітет. За результатами візиту Петра Порошенка до Канади і в США нам вдалося досягти того результату, на який наша сторона очікувала. Більш того, в багатьох питаннях ми змогли досягти навіть більшого», – прокоментував ефективність візитів Петра Порошенка Валерій Чалий.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

Крім цього, заступник глави АПУ зазначив, що Україна заручилася підтримкою в сфері безпеки і з боку Сполучених Штатів Америки.

«На сьогоднішній день Україні потрібні не тільки танки чи артилерійські установки. Щоб захистити українських солдат, Україні необхідні дуже багато речей, які всі можна охопити терміном – військово – технічне співробітництво», – прокоментував ситуацію Валерій Чалий.

Читайте також: