fbpx
Політика

В. Парасюк прийняв рішення балотуватися в ВР

Боєць батальйону "Дніпро-1" Володимир Парасюк балотуватиметься до Верховної Ради самовисуванцем по мажоритарному округу. Про це він написав на своїй сторінці в Фейсбук, передає УНН.

 "Прийняв рішення балотуватися до Верховної Ради. Вчора підготували всі документи. Зараз їду в Київ, їду в ЦВК. Довго вагався, адже чув різні думки. Вибрав з "один в полі не воїн", "туди знову поналазять багато старих політиків, регіоналів, немає з ким працювати" і "не йти на вибори – це зійти на половині дистанції".

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

 Вирішив йти самовисуванцем по мажоритарному округу, незалежним від партій, а отже, вільним у своїх рішеннях. Я буду боротися за таку Україну, за яку стояв Майдан, за яку йде війна на сході – сильну, незалежну, багату, з розвиненим громадянським суспільством, без корупції і, найголовніше, країну без війни і з твердою позицією щодо східної держави -оккупанта. Все буде добре, з Божою допомогою і з підтримкою великого українського народу", – написав В. Парасюк.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

 Джерело: УНН

Читайте також: