fbpx
Політика

Антон Геращенко пояснив, навіщо комбати йдуть в парламент

Як повідомив радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко, командири добровольчих батальйонів, що пройшли Іловайськ, вирішили балотуватися в парламент за списками різних партій, щоб припинити бардак з плануванням, постачанням і озброєнням силових структур.

 За його словами, вони йдуть в парламент, щоб брати участь в розробці нових законів і правил, що зобов’язують берегти життя солдат і офіцерів, а не кидати їх у бій, щоб звільнити чергове місто до пам’ятної дати і відзвітувати перед Верховним Головнокомандувачем.

Читайте також:  Російський «православний джихад» або орда іде на Захід

 Як нагадав Антон Геращенко, кожен громадянин, який досяг 21 року, не визнаний судом винним у злочині або душевнохворим, може балотуватися в парламент, щоб відстоювати свої життєві принципи і брати участь в управлінні державою.

 «І якщо комусь хочеться знову узурпувати владу в державі за прикладом Януковича, то наші комбати, що пройшли зі своїми бійцями через кров, піт і сльози, не дадуть йому цього зробити і своїм словом і своєю справою. Ось чому комбати добровольчих батальйонів йдуть до Верховної Ради», – підсумував Антон Геращенко.

Читайте також: