fbpx
Політика

РФ може захопити все чорноморське узбережжя – Ельмар Брок

Цілком можливо, що Російська Федерація продовжить свою агресію щодо України і може піти на Одесу. Таку думку висловив голова комітету Європейського парламенту з закордонних справ Ельмар Брок. Слова євродепутата передає агентство «Європейська правда».

«Схоже, що Російська Федерація продовжить агресію, і це буде включати подальший похід на Одесу, захоплення всього чорноморського узбережжя і району дельти ріки Дунай», – попередив Ельмар Брок.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

Як відзначає європарламентарій, останнім часом він стає «все більш песимістичним»  в питанні можливого розвитку подій.

На думку Ельмара Брока, зараз міжнародному співтовариству потрібно робити все, щоб пояснити Володимиру Путіну, що такі дії йому обійдуться занадто дорого.

«Проте, знову ж таки, виникає питання – чи цікавить його ціна?», – підкреслю Ельмар Брок.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

Варто відзначити, що раніше Ельмар Брок розповів про ситуацію навколо Угоди про асоціацію з Україною. Як підкреслив політик, економічна частина Угоди про асоціацію між Україною та ЄС має вступити силу в повному обсязі.

Читайте також: