fbpx
Політика

Ілларіонов про надання Донбасу особливого статусу: “Україна зробила глибоку помилку”

Колишній радник Володимира Путіна Андрій Ілларіонов прокоментував сьогоднішнє рішення українського парламенту надати сходу України особливий статус.

«Протягом останнього року Володимир Путін дав усім зрозуміти, що єдина мова, яка він може зрозуміти – це мова реального опору. Всі спроби догодити йому, а також спроби умиротворити його приводять тільки до того, що його апетити зростають. У зв’язку з цим, якщо хтось приймає будь-які дії, керуючись саме такими міркуваннями, то це дуже серйозна, глибока помилка, яка пов’язана з фатальним нерозумінням його відношення, його позиції», – висловив свою точку зору російський експерт.

Читайте також:  Очільник МЗС Угорщини знову погрожує Україні

Ілларіонов підкреслив, що затримки з ратифікацією, а також з введенням в дію Угоди про асоціацію для Путіна є перемогою. Таким чином, він вважає, що його стратегія, що проводиться протягом усього цього року, була продуктивною.

«Україна зробила глибоку помилку. Спочатку країна заплатила колосальними жертвами і в Києві, на сході і на півдні своєї країни за те, щоб знову повернутися до тих вимог, які спочатку пред’являв Володимир Путін», – вважає російський експерт.

Читайте також: