fbpx
Політика

Німецький оглядач: “Європа вибрала мудру стратегію проти агресора”

Європейські держави збільшать тиск на президента Російської Федерації Володимира Путіна і на російську економіку і в цей же час йдуть назустріч в іншому аспекті. У зв’язку з цим, Російська Федерація повинна перестати дестабілізувати ситуацію на території України. Так вважає політичний оглядач німецького видання Die Welt Крістоф Шільтц.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

«Може це звучатиме парадоксально, але з одного боку, Європейський Союз суттєво посилює санкції проти Російської Федерації, а з іншого боку – йде на серйозну поступку для російського президента Володимира Путіна в одному з ключових питань, відкладаючи на деякий час скасування митних зборів для українських товарів, а також приводячи українську економіку до європейських стандартів. Це робиться для того, щоб російська економіка, яка тісно переплетена з українською, не потерпіла дійсно значної шкоди», – прокоментував свою точку зору німецький оглядач.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

«Це не можна назвати протиріччям. Це все дійсно мудра подвійна стратегія», – упевнений політичний оглядач.

 

Читайте також: