fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Ситуація на сході України. «Терористи планують розширити підконтрольні їм території», – РНБО

Терористи на сході України збираються розширити підконтрольні їм території. Таку інформацію під час сьогоднішнього брифінгу оприлюднив Андрій Лисенко, спікер інформаційно – аналітичного центру РНБО. Слова Андрія Лисенка передає агентство РБК – Україна.

«Терористи хочуть розширити свої території. Однак намірів щодо виконання таких завдань ми не помічаємо», – заявив Андрій Лисенко.

Як пояснив спікер РНБО, блокпости українських силовиків знаходяться на найбільш небезпечних напрямках. За його словами, українські військовослужбовці несуть службу організовано, щоб відбити будь-яку можливу атаку.

«У нас є резервні сили, працює розвідка. Ми наперед знаємо про всі наміри нашого ворога. Поки що всі залишаються на своїх місцях», – запевняє Андрій Лисенко.

Варто відзначити, що раніше в РНБО розробили план евакуації населення у разі екологічної катастрофи на Донбасі. Як відомо, на окупованих терористами територіях сходу країни погіршується гуманітарна ситуація. Комунальникам не вистачає коштів, щоб її виправити.

Читайте також: