fbpx
Вторгнення Росії в Україну

Росіяни обурені діями чиновників, які продовжують заперечувати присутність російських військ на території України, – РНБО

 У російському суспільстві наростає невдоволення у зв’язку із загибеллю в Україні 2 – х тис. військових. Про це під час брифінгу повідомив речник Інформаційно – аналітичного центру РНБО, полковник Андрій Лисенко, передає кореспондент УНН.

"У російському суспільстві наростає невдоволення діями російської влади, викликане поширенням інформації про загибель в Україні великої кількості російських військовослужбовців. Особливе обурення людей викликає той факт, що російські чиновники продовжують заперечувати присутність російських військ на території України. Черговий приклад такого заперечення ми бачили сьогодні", – сказав Лисенко.

Читайте також:  За матеріалами СБУ підозру отримав очільник «виборчого штабу» путіна, який закликав до знищення України

Представник ІАЦ РНБО повідомив, що за оперативними даними розвідки, на території України загинуло близько двох тисяч російських військових. Близько 8000 – отримали поранення.

Він повідомив, що за наявними даними, загиблі проходили військову службу в 18 підрозділах і частинах Збройних сил РФ з понад 10 регіонів.

Читайте також:  СБУ повідомила про підозру урядовцям рф, які задіяли Бердянський морпорт для перекидання російських військ на фронт

Джерело: УНН

Читайте також: