fbpx
Політика

Нємцов: “Перемир’я надовго не затягнеться, адже цілі у Путіна і Порошенка різні”

Російський президент не зацікавлений в тривалому перемир’ї, так як він поставив мету розчленувати Україну і роздобути такий довгоочікуваний коридор в Кримський півострів. З такою заявою в ефірі «Шустер.Live» виступив російський опозиціонер Борис Нємцов.

«Я не можу повірити в те, що це перемир’я затягнеться надовго. Чому? Та тому що у Володимира Путіна і Петра Порошенка різні цілі. У Путіна мета – розчленувати Україну і створити чергову маріонеткову державу під назвою «Новоросія», а також забезпечити коридор до Криму. А мета Петра Порошенка – зберегти країну», – висловив свою точку зору російський опозиціонер Борис Нємцов.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

Російський опозиційний політик висловив переконання в тому, що все, що відбувається на сході України – це «війна Путіна з Україною».

«Особисто я думаю, що у Володимира Путіна є абсолютно виразний розрахунок. Холодний, цинічний, підлий розрахунок… Він буде мстити, щоб російський народ навіть не міг припустити можливість повстання і повалення диктатора» – заявив в ефірі програми російський опозиціонер Борис Нємцов.

Читайте також: