fbpx
Політика

Воєнний стан спровокує посилення агресії з боку РФ – «УДАР»

Народний депутат України від фракції «УДАР» Єгор Фірсов переконаний в тому, що введення воєнного стану на території України спровокує посилення агресії з боку Російської Федерації. Політик підкреслив, що введення воєнного стану – це не жарти і такий крок матиме серйозні наслідки.

 Крім того, Єгор Фірсов нагадав про те, що введення воєнного стану позбавить країну фінансової допомоги з боку міжнародних структур, оскільки державам, які перебувають у стані війни, кредитів не надають.

Читайте також:  Очільник МЗС Угорщини знову погрожує Україні

 «Більш того, ми будемо змушені забути про реформи. Все обслуговування буде йти на одну лінію – лінію війни», – підкреслив депутат.

 При цьому він звернув увагу на те, що слід також розуміти, що введення військового стану не означає, що Росія злякається і відразу виведе свої війська.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

«Агресія навпаки буде ще більшою. Руйнування інфраструктури Донбасу буде ще більшим. Витрати на війну стануть ще більшими. І головне – жертв буде більше», – підсумував Єгор Фірсов.

Читайте також: