fbpx
Політика

Віктор Балога не вірить в успішність переговорів в Мінську

 Як повідомив народний депутат України Віктор Балога, він повністю поділяє «стриманий оптимізм» Петра Порошенка щодо зустрічі в Мінську.

 «Скажу більше: мої власні очікування – безнадійні, хоча і не хочу такого результату. Поки Путін буде в Кремлі – він буде шахраювати на темі перемир’я і далі. Бо йому на Донбасі потрібен свій анклав, з якого він буде залякувати всю Україну, поставляти «Кримнаш» і рухатися далі, на схід Європи. Тим більше що значна частина жителів Донбасу відноситься до решти України вороже», – написав депутат у Facebook.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

 За його словами, необхідно зрозуміти, що якщо Кремль і піде на якесь врегулювання, то тільки на своїх умовах. Як зазначив Віктор Балога, Мінськ, як і всі інші ініціативи Москви, будуть примусом до співіснування з точки зору Путіна.

 Також Віктор Балога вважає, що час для оголошення воєнного стану на Донбасі пройшов. Депутат підкреслив, що навіть його введення на всьому Південному Сході буде недостатньо. На думку Віктора Балоги, для захисту України від російської агресії, необхідно вводити військовий стан на території всієї країни.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

 «Нагальність такого рішення дозволить нам зменшити наші неминучі втрати – людські та економічні. А вибори – це вже справа другого плану. Бо якщо втратимо країну – їх просто ніде буде проводити», – підсумував він.

Читайте також: