fbpx
Політика

Терористи оголосили про свою участь в мінських переговорах

Як стало відомо, в переговорах Тристоронньої контактної групи по врегулюванню ситуації в Україні, які відбудуться сьогодні в Мінську, можуть взяти участь лідери так званих «Донецької народної республіки» (Олександр Захарченко) і «Луганської народної республіки» (Ігор Плотницький).

Сьогодні з такою заявою виступив так званий «перший віце – прем’єр» самопроголошеної «Донецької народної республіки» Андрій Пургин, слова якого наводять російські засоби масової інформації.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

«На засіданні контактної групи в Мінську «Луганську народну республіку» представлятимуть Ігор Плотницький і голова Верховної ради республіки Олексій Карякін», – прокоментував ситуацію терорист, який, до слова, також братиме участь у зустрічі.

Нагадаємо, що українську сторону на переговорах у Мінську представлятиме колишній президент України Леонід Кучма. Від Російської Федерації на переговори відправився посол в Україні Михайло Зурабов. Щодо представника від ОБСЄ, то їм буде вже не Хайді Тальявіні.

Читайте також:  Головний закарпатський русин в москві зустрівся з капеланом путінської армії

Відзначимо, що спочатку участь лідерів терористів на цій зустрічі не розглядалася.

 

Читайте також: