fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Ситуація на сході України. Дебальцеве оточили російські війська, українські силовики змушені відступити, – командир батальйону «Київ-2»

В четвер вранці з міста Дебальцеве, що в Донецькій області, вимушено відійшли два добровольчих батальйони – «Київ – 2», а також 25-й батальйон територіальної оборони. Стало відомо, що українські батальйони під Дебальцеве оточили кілька тисяч російських військовослужбовців. Таку інформацію передає ТСН.

За наявними даними, російські військові перебувають лише в 10 кілометрах від позицій української сторони. Крім того, військовослужбовці РФ стягують під місто військову техніку. У підсумку добровольчі батальйони були змушені відійти на раніше підготовлені позиції, щоб продовжити бойові дії.

«У найближчі день-два ми будемо в повному "котлі". Зараз ми відходимо на підготовлені позиції, щоб зберегти своїх людей і продовжити війну. Тут ситуація критична. За інформацією розвідки, в 10 кілометрах від наших позицій знаходиться кілька тисяч російських військовослужбовців. У них близько 10 танків і БМП», – заявив командир батальйону «Київ – 2» Богдан Войцеховський.

 

Читайте також: