fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Росіяни ведуть розвідку боєм на підступах до Маріуполя, – “Айдар”

Жителі Маріуполя повідомляють про те, що на Лівому березі міста лунають звуки, схожі на вибухи. Про це повідомляють місцеві журналісти.

В свою чергу в штабі оборони міста журналістам розповіли про те, що постріли на Лівому березі міста можуть бути чутні через те, що під Маріуполем йде бій. Силовики, які знаходяться в місті, заявили, що з боку Новоазовська до Маріуполя висунулося одразу кілька танків російської армії.

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

Крім цього ситуацію прокоментували бійці батальйону «Айдар», які знаходяться на підході до міста. За їхніми словами, в районі населеного пункту Безіменне йдуть бойові дії. Однак, як підкреслили українські силовики, сили, які висунулися у бік Маріуполя, на прорив не здатні.

«Швидше за все, це все є «грою м’язами» з боку російської армії і бойовиків. Вони проводять розвідку боєм. Також вони могли поставити мету зірвати сьогоднішній мітинг в місті. Через кілька годин сили противника будуть розбиті. Далі Безіменного російська колона пройти не зможе», – впевнені бійці батальйону «Айдар».

Читайте також:  СБУ і Нацполіція знешкодили на Прикарпатті наркосиндикат, який торгував важкими психотропами

 

Читайте також: