fbpx
Політика

Зниження градуса ескалації конфлікту в зоні АТО може бути пов’язано з нічними переговорами президентів – І. Луценко

 Зниження градуса протистояння між російськими силами та українськими бійцями пов’язано, в першу чергу, з переговорами, які відбулися о п’ятій ранку між П.Порошенком і В.Путіним. Про це сьогодні в ефірі "5 каналу" сказала народний депутат Ірина Луценко, передає кореспондент УНН.

"Дещо знижений темп протистояння між терористами, російськими силами та українськими бійцями. Таке зниження градуса цієї ескалації пов’язано в першу чергу з тими переговорами, які відбулися пізно вночі між Порошенком і Путіним", – сказала вона.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

За словами І. Луценко, такі швидкі переговори пов’язані насамперед із завтрашнім самітом НАТО, куди запрошений президент України. "Путін, висуваючи сім своїх умов, хоче випередити цей третій етап санкцій, які ЄС буде вводити", – сказала нардеп.

Ці переговори, за її словами, зіграли роль у відступі сил з одного і з іншого боку. Крім цього, вона підкреслила, що важливим результатом цих переговорів є те, що Путін виявив себе як суб’єкт переговорного процесу.

Читайте також:  ІПСО рф лякає угорців батальйоном "Айдар"

Джерело: УНН

Читайте також: