fbpx
Політика

Буде проведено розслідування обставин оточення силовиків під Іловайськом – Семенченко

Як розповів командир батальйону «Донбас» Семен Семенченко, за підсумками зустрічі командирів трьох батальйонів з президентом України Петром Порошенком і головою Верховної Ради України Олександром Турчиновим, було прийнято рішення провести ретельне розслідування обставин оточення українських силовиків під Іловайськом. Про це він написав у Facebook.

 «Друге: по лінії звільнення полонених – ті запевнення від влади, які можна отримати – ми з комбаомт отримали. Всі альтернативні варіанти задіяні. Працюємо», – сказав він.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

 Також Семен Семенченко повідомив, що батальйон «Донбас» вже починає отримувати важке озброєння. Крім того, був збільшений штат батальйону, а потік добровольців посилився в два рази.

 «Путін домігся тільки зворотного. Там де росіянин біжить, українець дістає шаблю», – зазначив командир «Донбасу».

 Наостанок Семен Семенченко порушив питання своєї можливої ​​політичної діяльності.

Читайте також:  Головний закарпатський русин в москві зустрівся з капеланом путінської армії

 «П’яте і останнє. Політика. Ми з Андрієм і Юрою чітко для себе вирішили: для нас зараз іншої мети окрім «Вітчизна в небезпеці» і порятунку наших товаришів немає. Якщо для реалізації цих цілей буде потрібно – ми зробимо і цей крок», – сказав він.

Читайте також: