fbpx
Вторгнення Росії в Україну

Україна може протистояти Росії – Гриценко

Народний депутат України Анатолій Гриценко переконаний, що в України достатньо сил для того, щоб протистояти російській агресії. За його словами, щоб домогтися успішних дій українських військовослужбовців, в першу чергу, необхідно забезпечити їх організацію та координацію.

 Також Анатолій Гриценко зізнався, що, на його думку, пряма воєнна агресія з боку Російської Федерації почалася ще в лютому і завершилася окупацією Криму.

Читайте також:  Волонтери Дрогобича передали 50 автомобілів Силам оборони України (ВІДЕО)

 «Уже тоді абсолютно відкрито на нашій території сідали російські вертольоти, а російські десантні кораблі привозили зброю. Просто дехто не хотів цього бачити, тому закривав очі і як страус ховав голову в пісок», – сказав політик.

 Анатолій Гриценко переконаний, що в Україні все ще необхідно ввести військовий стан, а глава держави повинен взяти керування військовою операцією проти ворога в свої руки через ставку Верховного головнокомандувача.

Читайте також:  СБУ викрила очільницю окупаційної «філії роспошти», яка діяла під час окупації Ізюма

 Нагадаємо, що Анатолій Гриценко в минулому обіймав пост міністра оборони України, а також був одним з кандидатів в президенти України на виборах в 2014 році.

Читайте також: