fbpx
Вторгнення Росії в Україну

Путін використовує Донбас як плацдарм для наступу на південний схід, – Тимчук

"ЛНР" і "ДНР" потрібні Путіну тільки як плацдарм для подальшого розгойдування ситуації та відторгнення від України всього півдня і сходу країни. Про це у своєму Фейсбуці написав керівник Центру військово – політичних досліджень, представник групи "Інформаційний опір" Дмитро Тимчук, передає УНН.

 "Кремлю не потрібні терикони Донбасу – йому потрібен науковий і промисловий потенціал Харкова, Дніпропетровська та Запоріжжя, а також стратегічні (в плані забезпечення життєдіяльності Криму і зв’язку з Придністров’ям, а також узяття під контроль всього українського узбережжя Азовського і Чорного морів) території на півдні в вигляді Одеської, Херсонської та Миколаївської областей. Це як програма-мінімум. Куди далі понесе московського царька – ще питання", – написав Д. Тимчук.

Читайте також:  СБУ затримала «помічника» російського гауляйтера, який допомагав рашистам викрадати українців під час боїв за Харків

  На його переконання, військова міць РФ не безмежна і її можна зупинити. "Зупинити цей сценарій можна тільки силою і тільки зараз. Ми повинні розуміти, що при всіх багатствах Росії, як сировинного придатка Європи, військова міць РФ не безмежна – принаймні, в плані т.зв. "Звичайних збройних сил".

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

 Жуковський варіант "російські баби ще народять" в цьому випадку, очевидно, не пройде – чим більше російських солдатиків повертатиметься додому в трунах, тим сильніше буде хитатися путінський трон. Російське пропагандистське ТВ чудесно спрацьовує на російських зомбі лише доти, доки їм не доводиться хоронити свої чада", – підкреслив Д. Тимчук.

 Джерело: УНН

Читайте також: