Бійців Нацгвардії атакували з вантажівок з написом «Діти»

Як повідомляє прес – служба Національної гвардії України, в ніч на 2 вересня йшли запеклі бої між силами Нацгвардії і підрозділами збройних сил Росії в районі населених пунктів Роздольне, Василівка і Староласпа.
«По позиціях першої бригади оперативного призначення Нацгвардії було завдано вогонь з ворожої артилерії та систем залпового вогню «Град». Українськими військовослужбовцями було відображено три атаки противника», – йдеться в повідомленні.
У той же час, в ході бою дев’ять бійців Нацгвардії отримали поранення, а ще один – загинув.
За інформацією прес-служби, атака росіян і терористів почалася в районі селища Роздольне поблизу мосту через річку Кальміус. До блокпосту під’їхало чотири вантажівки з білими прапорами і написами «Діти», однак згодом з них вискочили озброєні люди, що відкрили вогонь по українських військовослужбовцях.
«В результаті злагодженої і професійної протидії нападники сили Національної гвардії України відбили атаку противника, який відступив від позицій українських військовослужбовців. Нападники мають серйозні втрати живої сили і техніки. Чотири вантажівки терористів були знешкоджені», – додали в прес -службі.
Leave a Comment