fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Російський журналіст був побитий в Петербурзі під час акції на підтримку України

Кореспондент відомої російської радіостанції «Ехо Москви» Арсеній Веснін розповів про те, що на нього було скоєно напад. За словами кореспондента, інцидент трапився вчора в Санкт-Петербурзі на Невському проспекті, де проходила акція на підтримку України з нагоди Дня незалежності цієї держави.

«Під час акції на підтримку України, на якій я працював як кореспондент «Еха Москви», на пікетників і активістів здійснили напад представники націоналістичних проросійських угруповань», – прокоментував ситуацію журналіст на своїй сторінці в соціальній мережі.

Читайте також:  СБУ затримала російського агента, який намагався підірвати поштове відділення у Запоріжжі

Крім цього, як заявив журналіст, у нього є фотографія людини, яка, за його словами, здійснила на нього напад. В результаті нападу у російського кореспондента було діагностовано струс мозку, а також закрита черепно – мозкова травма.

«Мені дуже хочеться, щоб наша гнила система хоч якось почухалася. Ці скажені витівки не можна залишати без уваги. На Невському творилося суцільне безумство, і такого безумства з часом буде тільки більше», – додав він.

Читайте також: