fbpx
Ситуація на Південному Сході України

На територію України вторглося два десятки вантажівок з найманцями – Ляшко

Як повідомив народний депутат України Олег Ляшко, сьогодні вранці, 25 серпня, російські окупанти вторглися на територію України в районі сіл Маркино і Щербаки Новоазовського району на Донбасі. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

 «З декількох незалежних один від одного джерел мені повідомили, що кордон перетнули понад 10 танків, БТРи, установки Град, два десятки вантажівок з російськими найманцями», – додав політик.

 За його словами, в даний час триває обстріл українських прикордонників в районі села Холодне. До цього в результаті мінометного обстрілу протягом 2 діб з російської території була повністю знищена прикордонна застава «Седово».

 Як зазначив Олег Ляшко, зараз російські «Гради» і артилерія базуються між селами Коні і Седово, обстрілюючи при цьому блокпост Новоазовськ і довколишню трасу.

 «За моїми аналізами ситуації та інформації, про що я попередив керівництво держави ще кілька днів тому, напрям удару російських окупантів – Маріуполь і в тил наших військ на Донецьк. Ситуація вимагає негайного реагування на російську агресію», – підсумував він.

Читайте також: