fbpx
Політика

Турчинов: «Українці саме зараз отримують незалежність, захищаючи свою країну»

Голова Верховної Ради України Олександр Турчинов в неділю привітав народ України з Днем незалежності. Про це йдеться в повідомленні, яке було оприлюднене на сайті спікера ВР в Facebook.

"Друзі, з Днем незалежності! Саме зараз, захищаючи свою країну, ми отримуємо свою справжню незалежність. Через кров, через страждання і боротьбу народжується непереможна нація. Нація патріотів. Сильних вільних людей, здатних захистити свою країну і свої сім’ї від ворога. Навіть такого, який переважає чисельністю і зброєю", – зазначив спікер парламенту України.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

Олександр Турчинов також додав, що саме сьогодні народжується справжня Україна, яка є не просто геополітичним формуванням на європейській карті, а незламною державою, гідною поваги всього цивілізованого світу.

"У ці дні увага всього світу прикута до нашої країни і не випадково, тому що Господь обрав саме Україну, щоб вона стала центром змін XXI століття. З нашої перемоги розпочнеться занепад агресорів і тоталітарних імперій в новому тисячолітті. Нехай Господь завжди буде з Україною і веде нас до перемоги, освячуючи нашу незалежність і свободу", – написав Турчинов.

Читайте також: