На Луганщині знищено майже 40 одиниць техніки і близько 500 терористів, – Шкіряк

Біля міста Ровеньки Луганської області сили АТО знищили майже 40 одиниць техніки і близько 500 терористів. Про це УНІАН повідомили в управлінні зв’язків з громадськістю МВС України з посиланням на радника міністра внутрішніх справ Зоряна Шкіряка.

 «Військовою розвідкою в районі населеного пункту Ровеньки була виявлена ​​велика база російських бойовиків і значне скупчення важкої техніки ворога. Завдяки влучному вогневому удару сил АТО було знищено до 40 одиниць бронетехніки, три ЗРК "Стріла 10" і близько 500 російських найманців, більшість з яких, імовірно, члени екіпажів", – сказав Шкіряк.

 Він також повідомив, що в Іловайську штурмовий батальйон Нацгвардії "Донбас" міцно утримує закріплені позиції і спільно з іншими підрозділами МВС і ЗСУ продовжує зачистку міста від проросійських терористів.

Related Post

 "Наші бійці знищили значну кількість живої сили ворога, танки, БТРи. Силам АТО в Іловайськ надходить підкріплення особовим складом спецбатальйонів МВС і ЗСУ, а також важка техніка, яка якісно підвищує ефективність проведення бойових дій зі знищення російських бойовиків", – зазначив Шкіряк.

 Він додав, що інтенсивність обстрілів з ​​боку терористичних банд значно знизилася. "Бандити групами намагаються відходити в напрямку Харцизська, але артилерія ВСУ атакує їхні колони. Протистояння триває. В Хрящуватому, Новосвітлівці і Саур-Могилі тривають позиційні бої. Сили АТО утримують свої позиції і успішно протистоять контратакам російських терористичних військ", – сказав радник міністра.

 Джерело: УНІАН

Leave a Comment