fbpx
Ситуація на Південному Сході України

“За місяць до Чечні відправили до 150 трун з кадирівцями”, – ЗМІ

Тільки протягом останнього місяця в Чечню зі сходу України були відправлені від 120 до 150 трун з кадирівцями. Про це повідомляє інформаційний ресурс «Кавказ-центр».

«На Кавказі у зв’язку з цим організовуються нагальні похорони. Прибулі тіла спішно закопують. Маріонетки ввели заборону на проведення довгих похоронних процедур. Також тут заборонено давати будь-яку інформацію про загиблих на сході України кадирівців», – свідчить повідомлення інформаційного ресурсу.

Як заявила раніше експерт по Кавказу і Чечні Фатіма Тлісова, чеченський народ засуджує дії кадирівців на території України.

Крім цього кореспондент «Голосу Америки» озвучила позицію народу Чеченської республіки про все що відбувається в Україні. За її словами, ті, хто воюють на боці Російської Федерації – це не весь чеченський народ. Багатьох чеченців просто залякали погрозами і терором, «на яких і тримається влада Володимира Путіна на їх батьківщині».

Про те, що на боці проросійських бойовиків воюють чеченські найманці, говорилося і раніше. Нещодавно також повідомлялося про те, що кадирівці готові покинути зону АТО, проте за це вони зажадали гроші.

Читайте також: