Путін оголосив війну всьому цивілізованому світу – Шкіряк

 Радник міністра внутрішніх справ України Зорян Шкіряк заявив, що несанкціоноване вторгнення путінського «гуманітарного конвою» на територію України фактично означає оголошення війни всьому цивілізованому світу. За його словами, очевидну поразку російських терористів на Донбасі і успішний наступ сил АТО змусили Путіна вдатися до чергових провокацій з метою ескалації конфлікту на сході України.

 Як зазначив Зорян Шкіряк, рух колони вантажівок по території України відбувається в порушення всіх міжнародних правил та дипломатичних домовленостей, які були досягнуті сторонами напередодні.

 «По факту, Путін, застосовує «останній козир»-«гумконвой». Все це робиться виключно з метою загострити ситуацію, виправдати присутність регулярних частин НД РФ у війні проти України та посилити військове протистояння на Донбасі», – підкреслив радник міністра.

Related Post

 Як він нагадав, останніми днями терористи вживають жорсткі, але безуспішні спроби контратакувати позиції сил АТО, щоб повернути контроль над втраченими територіями. Крім того, триває обстріл з території РФ і випадки порушення повітряного простору України російськими літаками.

 «Втім, сили АТО утримують всі відвойовані території і переходять у наступ. Агресор усвідомлює, що проектам «ДНР – ЛНР – Новоросія» – кінець, і його вже не цікавлять колишні ватажки російських терористів. Зараз санкціонована Кремлем «кривава бійня» на сході України здійснюється за особистим наказом і під управлінням психопата і відбувається за участю регулярних частин НД РФ, які воюють проти України. Втім, будь-які спроби Путіна поставити Україну «на коліна» марні! Ми переможемо!», – підсумував Зорян Шкіряк.

Leave a Comment