fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Наливайченко: “Гуманітарний вантаж піде в підвали до терористів”

Глава Служби безпеки України Валентин Наливайченко впевнений, що «гуманітарний конвой», який незаконно в’їхав на територію України з Російської Федерації, піде бойовикам. Щодо самих автомобілів, то, як заявив глава Служби безпеки України, їх будуть використовувати для перевезення озброєння бойовиків, а також для використання проти мирного населення.

«Вантажівки, які доставляють нібито гуманітарний вантаж, будуть використані для перевезення спорядження та озброєння. В першу чергу, терористам катастрофічно не вистачає транспортної інфраструктури. Це пов’язано з успішними діями наших військових. Для цього російські вантажівки в Україні і планується використати», – прокоментував ситуацію Валентин Наливайченко на брифінгу в п’ятницю в Києві.

Крім цього Валентин Наливайченко також зазначив, що вантажівки з «гуманітарного конвою» заповнені не більше ніж на третину. Щодо продуктів харчування, то вони підуть бойовикам, а не мирному населенню, впевнений глава силового відомства.

«Угруповання терористів чекають ці вантажі, щоб засипати цю гуманітарну допомогу в свої підвали і склади», – повідомив він.

Читайте також: