fbpx
Економіка

Міноборони України витратило 21 млн гривень на харчування солдат

Міністерство оборони України уклало ряд договорів на послуги з забезпечення своїх військовослужбовців харчуванням. Про це пише агентство «Наші гроші» з посиланням на дані з «Вісника державних закупівель».

Стало відомо, що загальна сума контрактів Міноборони України склала 21,06 мільйона гривень. За наявними даними, 14,05 мільйона гривень планується направити на харчування особового складу військових частин Збройних сил України та тих осіб, які вправі отримувати харчування в польових умовах. В цілому  йдеться про 36 190 військовослужбовців.

Кошти (7,01 мільйона гривень) в Міноборони витратять на харчування особового складу військових частин та військових навчальних закладів Збройних сил України і тих осіб, які вправі отримувати харчування в польових умовах. В цілому  йдеться про 31 830 військовослужбовців.

У Міноборони замовили частину послуг до 1 вересня, частину – до кінця 2014 року. Всі тендери в відомстві проводили по переговорної процедурою, викликаною «необхідністю в умовах мобілізації».

Раніше повідомлялося, що на проведення АТО Кабінет міністрів виділив додаткові 9 мільярдів гривень.

Читайте також: