Борис Нємцов: “Китаю на руку санкції проти РФ”

Відомий російський опозиціонер Борис Нємцов вважає, що на сьогоднішній день російський лідер сильно залежний від Китаю. За словами Бориса Нємцова, Російська Федерація потребує кредитів від цієї держави. Таку точку зору російський опозиціонер висловив в інтерв’ю виданню «ГОРДОН».

«Китайська влада ніколи не підтримувала агресивну політику Російської Федерації проти України. В ході свого останнього візиту до Китаю Володимир Путін схиляв китайців, щоб вони почали будівництво Керченського моста, але вони відповіли відмовою, боячись санкцій з боку світових організацій», – упевнений російський опозиціонер Борис Нємцов.

Related Post

За словами російського політика, китайська влада веде себе вкрай обережно.

«У свою чергу Путін усілякими способами хоче отримати кредити від китайців, так як без них він не може. Тим часом Китай зацікавлений в тому, щоб ціна на російську нафту падала. Китай сподівається на те, що в разі відкритого вторгнення РФ в Українуі проти російської держави введуть санкції, подібні іранським. В такому випадку буде введена заборона на експорт путінської нафти, а у Китаю буде можливість її купувати задешево», – додав він.

Leave a Comment