fbpx
Політика

Зорян Шкіряк: “Ті, хто раніше підтримував сепаратизм, зараз розбіглися”

Стан деморалізації серед озброєних бойовиків, які є українськими громадянами, починає перевалювати. З цієї причини російський президент Володимир Путін прийняв рішення відправляти на схід України регулярні війська Російської Федерації і найманців. З такою заявою в ефірі «5 каналу» виступив радник міністра внутрішніх справ України Зорян Шкіряк.

«Нам всім потрібно усвідомити, що проти нас веде війну регулярна російська армія. Крім цього, на стороні проросійських бойовиків стоять професійні найманці. Це і чеченці, і серби, і осетини», – прокоментував все, що відбувається на Донбасі радник українського міністра. За його словами, співвідношення українців та представників інших національностей серед бойовиків приблизно рівне.

Читайте також:  ІПСО рф лякає угорців батальйоном "Айдар"

Зорян Шкіряк наголосив, що ті, хто воював на боці терористів, намагаються ховатися серед мирного населення.

«Проте органам внутрішніх справ вдається таких людей відловлювати. У Володимира Путіна тепер залишається шанс почати повномасштабне вторгнення на схід України, так як ті, хто раніше виступав за підтримку сепаратизму, тепер просто розбігаються. Вони розуміють, що покарання невідворотне», – додав він.

Читайте також: