fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Терористами на Донбасі та Луганщині керують кадрові офіцери ГШ ЗС РФ – Зорян Шкіряк

Радник міністра внутрішніх справ України Зорян Шкіряк повідомив про те, що російськими терористами на території Донецької та Луганської областей керують вищі кадрові офіцери спецпідрозділів Генштабу Збройних сил РФ. За його словами, ці люди мають серйозний досвід у веденні бойових дій і побували в багатьох «гарячих точках», серед яких дві чеченські кампанії.

  При цьому він зазначив, що ватажки терористів, такі як «Стрілець», Захарченко, «Чечен», Болотов та інші, вже ніяк не впливають на будь-який процес.

 «Це наказ Путіна. Всі збройні формування терористів діють виключно з координації та наказам ГШ ЗС РФ. Це підтверджується всіма останніми подіями і зухвалими діями терористів на східному фронті, де присутність регулярних частин НД РФ стало доконаним фактом», – підкреслив Зорян Шкіряк.

 За словами радника, головна мета Путіна – продовжити дестабілізувати ситуацію в Україні, вбиваючи мирних людей. Як зазначив Зорян Шкіряк, усвідомлюючи свій програш, Путін намагається всіма силами утримати ситуацію і продовжити «криваву бійню» на Донбасі, і саме тому він кинув проти сил АТО всі свої сили: «Гради», танки, десант, БТРи, кадирівців, снайперів і інших.

 «При цьому однією з головних задач, які ставить Путін своїм збройним формуванням – повне знищення інфраструктури, головних об’єктів життєзабезпечення та економіки Донбасу», – додав Зорян Шкіряк.

Читайте також: