fbpx
Політика

Петро Порошенко: “В Україні неодмінно настане мир”

Українська влада докладає всіх зусиль для того, щоб зміцнити національну економіку. Робота в цьому напрямку також важлива для того, щоб українська армія отримувала необхідну підтримку.

З такою заявою виступив глава української держави Петро Порошенко в ході свого візиту до Миколаєва, де він побував на держпідприємстві «Науково – виробничий комплекс газотурбобудування «Зоря»-«Машпроект». Про це повідомляє прес-служба українського президента.

Читайте також:  Очільник МЗС Угорщини знову погрожує Україні

«В ході зустрічі з представниками підприємства глава держави висловив упевненість у тому, що в Україні неодмінно настануть мирні часи, адже український народ демонструє надзвичайну єдність, а влада докладає зусиль для зміцнення економіки, щоб армія мала підтримку", – йдеться в повідомленні.

Також в Миколаєві президент ознайомився з виробничими потужностями, а також з нюансами в організації виробничого процесу на підприємстві. До слова, це підприємство вважається одним з лідерів на ринку світового газотрубобудування.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

Петро Порошенко запевнив, що держава буде всіляко надавати підтримку заводу, щоб «спільно проводити роботу над новими ринками».

Читайте також: