fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Олександр Бригинець вважає, що звільнити Донецьк було б легше, якби там не було мирних жителів

Як повідомив народний депутат України Олександр Бригинець, люди продовжують залишати міста, контрольовані терористами. При цьому він зазначив, що це добре, що у людей є ще така можливість. До того ж, за словами політика, те, що люди покидають контрольовані терористами міста, також грає на руку і силам АТО, які можуть не побоюватися при веденні бойових дій за життя мирного населення.

 В цілому, на думку Олександра Бригинця, було б ідеально, якби виїхали всі мешканці Донецька, залишивши в місті одних лише терористів. Тоді, за його словами, в української армії не було б серйозних обмежень, в умовах яких їм доводиться зараз діяти.

 «Туди не стріляй, таку зброю не використовуй, те не роби та інше», – уточнив він.

 Як зазначив Олександр Бригинець, терористи ведуть справжню війну, в той час як сили АТО швидше проводять гуманітарну місію щодо зачистки від терористів.

 «Очевидно, що умови нерівні. Наші хлопці нервують, бо не можуть застосувати всі можливості, але і вони розуміють, що Донецьк – це наше місто, і його жителі – наші громадяни. Можемо їх любити або не любити, але берегти і допомагати зобов’язані», – підсумував депутат.

Читайте також: