fbpx
Політика

Леонід Кравчук віщує розвал Російської Федерації

Уже сьогодні можна помітити проблеми всередині Російської Федерації, а завтра може початися розвал цієї держави. З такою точкою зору в інтерв’ю виданню «ГОРДОН» виступив перший президент України Леонід Кравчук.

«Життя – найкращий вчитель. Як показує сьогоднішнє життя, Кримський півострів просить Володимира Путіна дозволити поставки української продукції, так як люди на півострові голодують. Настане і той час, коли у Володимира Путіна запитають, чому він замість європейської цивілізованої моделі будівництва держави зберіг модель архаїчну. Чому ця людина спирається виключно на китайську міць?», – висловив свою точку зору український політик.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

Леонід Кравчук також додав, що в Росії вже виникають проблеми.

«Історія показує, що саме таким чином починається загибель шовіністичного націоналізму, а також загибель самої держави, яка має на меті знищити іншу державу. Якби не схід України, то ніхто із західних політиків не побачив би, що таке Російська Федерація, а що таке Україна», – додав він.

Читайте також: