fbpx
Окупація Криму

Окупаційна влада Криму вже хоче ввести візовий режим для в’їзду на півострів

В нелегітимному міністерстві у справах окупованого Російською Федерацією Криму пропонують ввести спрощений візовий режим в’їзду на територію півострова і в анексований Севастополь для іноземних громадян. Про це заявила незаконний керівник Департаменту правового регулювання міністерства Тетяна Караваєва, передають в середу, 20 серпня 2014 року, українські ЗМІ.

«Такий захід був прописаний в законопроекті «Про розвиток Кримського федерального округу і вільну економічну зону на території Республіки Крим та міста федерального значення Севастополь», який відомство внесло в російський уряд в кінці липня цього року», – сказала Караваєва.

Згідно зі словами Караваєвої, пропонується спростити порядок оформлення віз для іноземних громадян – інвесторів, представників організацій, а також осіб, які запрошені для обговорення можливостей щодо співпраці в окупованому Севастополі та Криму.

Пропонують також передбачити можливість оформляти візи безпосередньо в пункті пропуску через «кордон» при в’їзді в Севастополь і півострів.

Також пропонують спростити в’їзд на півострів для іноземних громадян, які прибувають для туризму, а оформлення одноразових туристичних віз здійснювати в пункті пропуску через «кордон». Термін візи – не більше тридцяти днів.

Читайте також: