fbpx
Політика

Нємцов: “Путін недалека людина, а його санкції спрямовані проти росіян”

На думку опозиційного політика Російської Федерації Бориса Нємцова, санкції, які ввела російська сторона проти Європейського Союзу, в дійсності завдадуть шкоди тільки росіянам.

«Путін – не дуже далекий чоловік. Також він ще й дуже емоційний. Таким рішенням про введення санкцій «на зло мамі обморожені вуха» він це в черговий раз доводить», – прокоментував свою точку зору Борис Нємцов, слова якого наводить «Телеканал 24».

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

За словами російського опозиціонера, відповідні санкції Російської Федерації – це санкції, спрямовані проти свого народу.

«Насправді путінські санкції є найбільш антиросійськими з тих, які коли-небудь були прийняті. Санкції, які прийняли на Заході, стосувалися виключно чиновників – Ковальчука, Тимченка, Ротенберга, Громова, Володіна, Рогозіна і так далі. Ці санкції зачіпали конкретних, розбагатілих на державних грошах особистостей», – розповів про сутність «путінських» санкцій Борис Нємцов.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

На завершення опозиціонер додав, що росіяни усвідомлять всю суть «путінських» санкцій тільки тоді, коли ціни почнуть рости. До слова, вони рости в Росії вже почали.

Читайте також: