Наталія Королевська заявила про напад на неї

Наталія Королевська заявила про напад представників ініціативи «Чорний комітет» на неї і активістів «Дороги життя», які готували відправку гуманітарного вантажу для жителів Слов’янська. Про це в середу, 20 серпня 2014 року, повідомляють українські ЗМІ.

Повідомляється, що нападників було приблизно 20 осіб, і вони були « агресивно налаштовані». Інцидент стався вчора, 19 серпня.

«Громадські працівники змогли прогнати молодчиків, і ніхто з волонтерів сильно не постраждав. Незважаючи на те, що трапилося, 20 тонн необхідних товарів і продуктів харчування вже завтра доставлять 4 тисячам нужденним сім’ям у Слов’янськ», – йдеться в повідомленні.

Related Post

Як зазначається, у зв’язку з нападом Наталія Королевська заявила, що «справжні патріоти України захищають людей, в скрутну хвилину допомагають їм, а не проявляють агресію».

Підтвердження цієї інформації поки немає.

Відзначимо, ініціатива «Чорний комітет» раніше була відома у зв’язку з тим, що 21 липня цього року її представники димовими шашками закидали відділення банку «Російський стандарт» в Києві.

Leave a Comment