fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Геращенко: “В Іловайську взяті в полон вісім терористів”

В Іловайську бійцями батальйону «Донбас» було затримано групу сепаратистів, до складу якої входили 8 осіб. Як заявив радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко, ця збройна група була направлена ​​для підтримки терористичного угрупування в Іловайську.

«Був на зв’язку з Іловайськом. Тільки що бійці батальйону «Донбас» затримали групу сепаратистів з 8 осіб. Серед затриманих терористів досить цікава людина – Юрченко Юрій Васильович», – написав на своїй сторінці в соціальній мережі Антон Геращенко.

За словами радника українського міністра, Юрій Юрченко працював перекладачем звернень і новин терористичних організацій на французьку мову. Це робилося для «прориву інформаційної блокади так званої «Новоросії» у франкомовних країнах Європейського Союзу».

«Це такий собі поет «ДНРівського» тероризму. Насправді, як мені здається, Юрій Юрченко звичайна заблудша і отруєна путінською пропагандою душа, яких тисячі, і які приїхали на Донбас врятувати його жителів від міфічних і вигаданих загроз», – зазначив Геращенко.

Сьогодні також Геращенко заявив про те, що в Іловайську загинуло вісім українських силовиків.

Читайте також: