fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Терористи перехоплюють гуманітарку, спрямовану в Горлівку, – ЗМІ

У Горлівці не працюють банкомати, банки та поштові відділення. Пенсіонери, а їх у місті залишилося більшість, не можуть отримати соціальні виплати. Для таких людей практично катастрофічна ситуація склалася з медикаментами, які, як повідомляють місцеві журналісти, в Горлівці не дістати днем з вогнем.

«В даний момент доставити в місто медикаменти нереально. Через те, що бойовикам необхідні ліки, вони конфіскують будь-яку гуманітарну допомогу. Відсутність медикаментів в місцевих аптеках, а також неможливість їх придбання ставлять під загрозу життя місцевого населення», – свідчать місцеві журналісти.

Також повідомляється, що велика частина магазинів у місті не працює через відсутність електрики. Журналісти підкреслили, що щоденна  «корзина» необхідних продуктів в Горлівці скоротилася в два рази. Тут є ще проблеми з подачею питної та очищеної води, на яку залишається величезний попит.

«Велика частина міста відкрито протестує проти сепаратистів», – підвели підсумок місцеві журналісти з порталу Gorlovka.ua.

Читайте також: