fbpx
Політика

Польський депутат: “При бажанні Путін може завершити конфлікт за кілька годин”

Представник польського Сейму Роберт Тишкевич заявив, що останні події на території України є випробуванням для всього Європейського Союзу. Слова польського дипломата наводить Радіо «Свобода».

«В даний момент склалася вкрай складна ситуація. Все, що відбувається, є випробуванням європейської солідарності, так як санкції Російської Федерації б’ють по економіці багатьох держав – членів Європейського Союзу. Незважаючи на всі розбіжності і сумніви всередині Європейського союзу, ця солідарність здає іспит на зрілість», – висловив свою точку зору Роберт Тишкевич.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

За словами польського політика, на сьогоднішній день немає підстав вважати, що Європейський Союз може змінити свій курс щодо Російської Федерації і України.

«Усі європейські держави визнають право української держави захищати свою незалежність і наводити порядки там, де продовжують орудувати терористи», – додав польський дипломат.

На завершення депутат додав, що у Володимира Путіна є всі важелі впливу для того, щоб завершити конфлікт в Україні за кілька годин.

Читайте також: